OBAMA VÄRRE ÄN NAZISTERNA OCH ÖSTTYSKLAND

Regeringen och Carl Bildt gottade sig säkert åt att Barack Obama besökte Sverige 4-5 september, som förste USA-president på officiellt statsbesök. Företrädaren George W Bush var här på inbjudan från EU.

Bildt såg säkert besöket som en fjäder i hatten, rentav som en belöning för lång och trogen tjänst. Glöm för all del inte att Bildt innan upphöjelsen till svensk utrikesminister gjorde drängtjänst som propagandist för USA:s krig i Irak.

Amerikanska regeringen ertappad inför världen som en samling krigsförbrytare och lögnare.De ljuger om den Stasi-liknande övervakningsapparaten i USA. Obamas mordvåg med drönare i sju länder överträffar, menar han, till och med Hitlers ambitioner.

Protestera mot Obama och kräv att han avsätts innan han använt det barbariska terrordådet med s.k. kemiska massförstörelsevapen mot Damaskus för att bomba Syrien och utlöser krig med Ryssland och Kina. Aldrig har hotet om kärnvapenkrig varit så stort som nu, när det sammanbrytande brittiska finansimperiet och Wall Street är beredda att riskera världskrig för att införa diktatur och tvinga Ryssland och Kina på knä. Stoppa fascismens återkomst, världskrig och realekonomiskt sammanbrott!

atomhot2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s