CARL BILDT – LANDSFÖRRÄDARE OCH INTERNATIONELL SKOJARE

Visst kan det kanske klassas som spioneri, t.o.m. landsförräderi, om det är sant som media rapporterar om Carl Bildt, men jag undrar om inte detta är ett bra läge att, på ett milt sätt, få bort Carl Bildt innan värre saker grävs fram i duktig svensk media. För anklagelsen och det ev. ”brottet” är ändå milt och i min mening helt förväntat och jag tror inte heller Carl Bildt anser att brottet han ev. begått är särskilt stort. Han trodde säkert att det skulle gynna Sverige på lång sikt att hålla sig väl med USA.

Men timingen är ju ändå perfekt för er Moderater att göra er av med en potentiell belastning.

Carl Bilt kan faktiskt vara insyltad i mycket värre saker än detta, saker som inte finns på några som helst offentliga papper än och där signalerna om detta faktum endast kanske existerar som hemligstämplade vittnesmål ex. i polispåret i historien om Palmemordet som miljöpartisten Per Kvist har uppmärksammat oss på, kanske som vittnesmål av människor i Sudan, där mark skulle röjas för oljeborrningar, etc. etc.

Till Moderaterna vill jag säga i all välmening:

Listor med namn inför valet behöver ju faktiskt inte innehålla människor som är misstänkta för statsministermord eller folkmord och på så vis kan ni moderater kanske förvänta er ett ganska stort antal fler röster från människor som är för att vi ska följa lagar och regler men fortfarande tror på extrem kapitalism och utförsäljning av välfärden som ideologi.

De av er som tror mer på riksrevisionen om landets tillstånd eller andra sakliga vetenskapliga rapporter som talar om vikten av sans och balans kan ex. rösta på Nya partiet, ja om nu Sveriges väl och framtida generationer ligger i ert intresse…

För om ni felaktigen tror att mittenpartierna skulle vara mer balanserade än moderaterna så titta en gång till på faktum! De flesta partier är för det extremkapitalistiska EU och invaderar andra länder ute i världen med våra skattemedel och våra svenska soldater. Detta är högerextremism, rasism och nazism å det grövsta, anser jag, och alla Allianspartier och både Socialdemokraterna och halva Miljöpartiet sitter defacto i samma nazistiska båt. Då bör vi fråga oss vems agenter regeringspartierna och Mona ”Sancho Panza” Sahlin är. För vems intressen agerar de? Helt säkert inte Sveriges.

Och tror ni att Sverigedemokraterna eller de i Miljöpartiet som röstat för fred är ett alternativ, tänk om och tänk rätt igen! Dessa partier är fulla av individer som sannolikt inte lagt sin högerextrema ovetenskapliga tillväxtideologi på hyllan än.

I detta politiska inhumana mörker är tyvärr, och tack-o-lov Nya partiet, det enda ljuset. Nu hoppas jag bara att svensk journalism snart kommer upptäcka det, också för framtidens generationers väl, och oavsett religiös bakgrund, och oavsett hår- ögon- eller hudfärg. Frågan är bara när och av vilken anledning Nya partiet kommer uppmärksammas? Hur många vetenskapligt lagda människor måste vi bli innan vi får lov att synas?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s