MILJÖRÖRELSENS RASISTISKA RÖTTER

Tyvärr har många naiva människor i Sverige, som vill göra väl i världen, gått på den lögn som miljörörelsen har matat dem med. Det är samma lögn som gav oss folkmord i Indien, Afrika och även i Europa under nazismen. Detta är ingen överdrift. Till exempel var rasbiologin på 1920- och 1930-talen lika “vetenskaplig” och populär som klimatförändringshysterin är i dag. Men kan du dra slutsatserna av den miljöideologi som sprids i dag, utifrån vad du vet om konsekvenserna av tidigare påhitt? Många tyskar sade under Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget att “de inte visste” att det som de trodde på skulle leda till folkmord! Läkarna och vakterna i Auschwitz sade: “Vi gjorde bara vårt jobb!”

Under 2013 blev bloggaren Underbara Clara Årets miljöhjälte. Juryns motivering säger bland annat att hon: ”gör ekologiskt och miljötänk snyggt, attraktivt och lockande i sin blogg. Hon inspirerar människor att göra miljöhandlingar i vardagen och påverkar hundratusentals personer till ekotänk, återbruk och recycling, självhushållningsodlingar och hon vågar ställa de svåra frågorna och hon inspirerar människor att använda sin konsumentmakt till något gott.”

567030_109167_crop_22718

Clara bor i en stuga på landet med sin man och tillsammans lever de som på mormors tid. Det är det långsamma, miljövänliga livet hon vill ha. På sin blogg skriver hon om det förtjusande i att safta, sylta, handarbeta och renovera. Clara menar att hennes ”ny-gamla” livsstil är en bejakande och sund reaktion mot det snabba, hetsiga storstadslivet.

De stora rashygienisterna var nästan uteslutande både darwinister och naturromantiker. Det var därför inte konstigt att naturromantikerna drogs som en magnet till nationalsocialismen och att många naturskyddsföreningar anslöt sig till nationalsocialismen. En av de mest kända förespråkarna för att gå “tillbaka till naturen” i Tyskland var Ernst Haeckel, biologen som gjorde Darwin och Huxley populära i Tyskland i slutet av 1800-talet. Han var också en stark förespråkare av den germanska rasens överlägsenhet. Haeckel grundade i Tyskland flera “ekologiska holistiska” föreningar som studerade de ekologiska sambanden mellan organismer och miljön. Haeckel och hans “lära” utvecklades efter första världskriget till en extremt nationalistisk, antiindustriell, antisemitisk soppa.

Miljörörelsen har aldrig varit en gräsrotsrörelse, även om dess sympatisörer bland 40-talisterna rökte mycket gräs 1968 och därefter. Den ledande internationella “miljöorganisationen”, Världsnaturfonden WWF, grundades 1961 av kungligheter och adelsmän. En av grundarna var en icke ångerfull Hitler-sympatisör, prins Philip av England; en annan en tidigare medlem av det nazistiska SS, prins Bernhard av Holland. En tredje var Julian Huxley, som före andra världskriget var ordförande i det brittiska rasbiologiska sällskapet, Eugenics Society. Efter kriget blev han den förste ordföranden för FN:s vetenskaps- och kulturorgan Unesco. Julian Huxleys farfar, Thomas Huxley, var en nära medarbetare till biologen och antropologen Charles Darwin.

gron-fascism-klimatlogn_0

För att ännu en gång bevisa sin lust att bli av med de “överflödiga” människorna på planeten, gav WWF ut en ny rapport den 29 oktober i år under namnet “Living Planet Report 2008”, där man påstår att tre fjärdedelar av världsbefolkningen lever i länder som förbrukar mer naturresurser än vad “Jordens biokapacitet” kan klara av. Därför, argumenterar rapporten, måste regeringar tvinga fram åtgärder som kommer att “minska befolkningen, individuell konsumtion, resurser som används och avfall som förekommer i produktionen av varor och tjänster”. WWF kräver att detta minskas med en tredjedel. Om vi även tänker på den nuvarande kollapsen av produktion internationellt, och den matkris och svält som råder i stora delar av världen, är det inte svårt att inse att WWF:s råd skulle leda till massmord.

En ny våg av irrationell, religiös fanatism drar över världen, just i en tid då det är viktigt att kunna hålla huvudet kallt. Nya partiet mobiliserar nu internationellt för att stoppa denna nya motsvarighet till Mein Kampf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s