SVERIGES VIKTIGASTE UNGDOMSFÖRBUND

Nya paritets ungdomsförbund bedriver en omfattande bildningsverksamhet som är unik. Här möts kunskap och värderingar på vår idégrund i samtal om samhället. NPU är den främsta platsen för unga i Sverige att få politisk skolning.

En god studieverksamhet är en förutsättning för en politik som tar sin utgångspunkt i egna samhällsanalyser och visioner. När vi låter andra sätta dagordningen och beskriva samhället tvingas vi anpassa oss efter verklighetsbeskrivningar som begränsar våra idéer.

Bild0526

På föredragen bjuds det förutom viktig ideologisk utbildning också på intressanta diskussioner, gemytlig atmosfär, god hemlagad mat, tillfälle att vårda gamla bekantskaper och komma i kontakt med nya människor.

Det har dessutom anordnats en utbildningsdag ute i naturen i Uppsala där deltagarna bl.a. fick lära sig att navigera med kompass och även viss sjukvårdsutbildning. Nya partiet ser det av stor vikt att inte bara rikta sig utåt till de breda massorna med information utan också att utbilda de redan rekryterade i diverse ämnen som är gynnsamma för kampen. I vår studieverksamhet diskuterar vi ledarskap, ideologi och framtid. För det är först när vi vet vart vi är på väg som vi har kraften att göra motstånd.

Nya partiet har utvecklats och vuxit, som idag är väldigt öppen och allt fler ”Svenssons” vaknar upp och tar kontakt med oss och deltar på våra aktiviteter. Är du nyfiken på Nya partiets ungdomsförbund och vill veta mer om oss och bilda dig en egen uppfattning så är du varmt välkommen att höra av dig. Kom på en informationsträff, en filmkväll, en kampsportsdag eller delta på ett av våra föredrag och ta chansen att träffa rakryggade män och kvinnor. Våga gör slag i saken. Skulle det inte vara något för dig har du åtminstone gett oss chansen och gjort ett eget hedervärt ställningstagande istället för att låta dig kväsas och hjärntvättas av systemets bild. Välkommen och låt dig bildas!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s