NYA PARTIET PÅ STUREPLAN

På kvällen den 24 maj håller Nya Partiet torgmöte på Stureplan i Stockholm. Mötet avslutar de senaste veckornas intensiva kampanj Bojkotta EU-valet. Huvudtalare är Nya Partiets ordförande Claes Lundmark, som förklarar bestämt:

Vi ska kliva rakt in i lejonets kula och säga dem sanningen rätt upp i ansiktet. Vi är trötta på den nyliberala EU-politiken. Nu tänker vi ta våra pengar tillbaka! De miljarder som överklassen har stulit från oss hederligt arbetande människor landet runt.

Samtidigt som Claes Lundmark utmanar borgerligheten på Stureplan håller Sverigedemokraterna sin kampanjavslutning på Norrmalmstorg några hundra meter bort. Tusentals antirasister har redan anmält sig på sociala medier för att gå dit och protestera.

EU-valet avslöjar tydligt Sverigedemokraterna som överhetens och etablissemangets parti. Jimmie Åkesson rättar in sig i ledet. Som tack får de miljontals kronor i hemliga kampanjbidrag från landets kapitalister.

Allt talar för en politiskt laddad lördagskväll där olika linjer i EU-valet, frågor om klass och rasism kommer att ställas mot varandra. Var hittar Nya Partiet den röda tråden i allt detta?

EU för redan en främlingsfientlig politik. Valet på söndag syftar till att ge det nyliberala stormaktsbygget en demokratisk fernissa, Därför uppmanar vi till bojkott! Högerkrafterna bekämpar vi bäst genom att lämna unionen. Sverige ut ur EU!

10306258_10152418464211265_7137323600546933031_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s