KISSIE GER SIG UT I POLITIKEN

Många har säkert läst Kissies blogg, man behöver inte vara Einstein för att förstå hur sjukt det är, det märks också när man läser kommentarerna. Hon kallar oss klasskämpar för hundar, lata, sossar och inte nog med det, hon ber oss att vara ödmjuka också! Det här är typisk överklasspropaganda, att kasta skit på arbetarrörelsen och sen försöka disciplinera oss när vi sätter hårt mot hårt.

Hennes definitionen av ordet ödmjuk är intressant. Överklassen är överklass just på grund av att de stjäl frukten av det arbete som vi i arbetarklassen gör. Hur kan man vara ödmjuk när man gör det? Kan man mörda ödmjukt också? Kan man våldta någon på ett ödmjukt sätt? Det enda sättet som överklassen kan vara ödmjuk på att är att ge tillbaka det dem stulit ifrån oss.

Varför ska ”vi fattiga” vara ödmjuka när vi är i den position vi är? Som producenter saknar vi demokrati på arbetsplatsen: vi får inte vara delaktiga i de beslut som tas. Det är ironiskt att kärnan i samhället har minst demokrati. Vi som producerar alla produkter, bygger alla hus, städar alla ytor och tar hand om de äldre med andra ord: vi som får samhället att fungera.

Som konsumenter har vi mindre valfrihet: Med en tunn plånbok kan man inte välja hur ens vardag ser ut. Man väljer inte heller vart man föds. Men det är vi som har producerat allt, vi har därför rätt till slutprodukten, även om vi måste slita den ur händerna på överklassen.

Alexandra_Kissie_Nilsson_18

DSC03880-530x513

Hur ska vi ens kunna vara ödmjuka under de här omständigheterna? Är det konstigt att vi beter oss ”som hundar” när vi blir behandlade som det?

Det är fan löjligt hur samhället ser ut. Nya Partiet är ett utav flera verktyg för arbetarklassen att använda sig utav för att få mer frihet. Vi kämpar för mer demokrati på arbetsplatsen och i bostadsområdet vi bor i. Vi kämpar för att kunna få ta del av så mycket som möjligt på jorden. Vår vision är ett samhälle värt namnet. Endast när arbetarklassen är fri kan vi utvecklas till vår fulla potential som människor, där demokrati är något som pågår året om istället för en dag var fjärde år. Ett samhälle, där vi arbetar för vår egen skull och inte för deras profit, utan överklassens diktatur.

Det här är en så kallad klassmotsättning, en liten lattesörplande, bortskämd överklassbracka som bidrar noll till samhällets välfärd mot radikala arbetare som sliter för välfärden och folks välmående. Så här har det alltid varit och så länge ni trycker ner oss kommer vi aldrig vara ödmjuka, tvärt om, vi kommer göra motstånd till den dag vi har uppnåt vårt mål: det klasslösa samhället.

86b16d5cde6e694fc0ef4e51011630010caec865

Vi kommer självklart att göra livet surt för överklassen, något som Alexandra ”Kissie” nog fick känna tisdagen den 28 december när några klasskämpar gav henne en försenad julklapp i form av grisblod och ett talande meddelande.

Vill någon annan också göra livet surt för borgaräcklet så finns hon på denna adress:
Alexandra Barbara Nilsson (19910418-1681)
Pontonjärgatan 39 112 37 Stockholm.

Advertisements

7 thoughts on “KISSIE GER SIG UT I POLITIKEN

 1. Har inte blondinbella själv reagerat på klistermärket i sin blogg? Jag vill minnas att det var lite rabalder kring samma grej för ett ganska bra tag sen, men jag vet inte. Har typ, ehm, en kompis till min kompis, som kikar in och läser där ibland… Bara för att bygga upp klasshat liksom!

 2. Ta tillfället i akt nu och battla med Kissie! Hon har redan förlorat halva striden genom att ge er bra annonsplats.

 3. Är inte sånhär symbolpolitik, oavsett vem som gör den, väldigt meningslös? Varför hajpar man den? Ska man inte organisera sig för att uppnå konkreta saker?

  // har också gjort symbolpolitik i mina dagar

  • Poängen skulle väl då möjligtvis vara följande:

   Arsligt många människor läser Kissies blogg, definitivt fler än det antal som känner till Nya Partiet. Alla som läser Kissies blogg är inte heller särskillt stora fans av kissie, hennes framgång beror ju på att alla upprörs av henne. (Även om hon givetvis förpestat många vilsna ungdomars liv genom sin livsstil)

   Då traskar ett gång klasskämpar in och gör ett skitenkelt busstreck och får ännu mer publicitet än det som Kissie redan skrivit om. Vad händer då? Jo:

   Fler personer kommer att gå in och nosa på politiska hemsidor och läsa deras skrifter som är typ socialismens abc i nybörjarformat. Det är bra!

   I bästa fall kommer media att skriva om det – då är det ännu mer win just därför att det Nya Partiet behöver är publicitet. Bara genom att uppmärksamma ämnet ännu mer så kommer det automatiskt att skapas en diskussion kring dom och det kommer gynna oss.

   Jag skulle också mena på att det skulle kunna gynna rörelsen i stort om diverse aktörer agerar på ett visst sätt. Det skulle ju inte gynna rörelsen om folk bara skriver ”blööööh vänstern kastar blod och skriva fula ord!!!”… men det skulle inte direkt missgynna rörelsen heller (förutsatt att det är arbetarklassen vi vill medvetandegöra och aktivera, och inte de politiskt korrekta akademikersnorungarna som lever med sin tro på att deras moral är universellt riktig).

   Sättet som det skulle kunna gynna rörelsen på är huruvida man utnyttjar potentiella debattillfällen/initiativ till diskussion om diverse ämnen. En möjlig grej skulle kunna vara att vi själva skickar in en debattartikel om varför man gjorde som man gjorde och därmed bäddar in lite go röd agitation som de brukar göra, dvs: ”Vi tillhör Arbetarklassen. Vi är dom som städar i trappuppgångarna, släcker bränder, bygger hus, tar hand om barnen, sköter vården, sköter äldrevården, tillverkar allt och försörjer världen osv. Vi tänker inte ta skit från de som stjäl från oss och därefter förnedrar oss. Vi köper inte det och det är därför vi har valt den här vägen för vi vet att enda vägen ut ur det här pissamhället går genom kamp och inte samförstånd som politikerna och de i överklassen vill få oss att tro.”

   Då har man skapat en debatt som vanligtvis inte figurerar i media men som media troligtvis kommer att släppa igenom eftersom busfröna troligtvis skulle kunna resultera i en del nyfikna läsare. Om rörelsen hade skickat in en debattartikel utan att busat med kisse eller något i den stilen så skulle media bara skita i det. Nu blir de ju dock mer ”intressanta”.

   Om tillexempel Ung Vänster hade gjort detta så hade det varit tämligen osmart att gå ut med det på sin hemsida eftersom Ung Vänster har flera ben på den parlamentariska sidan – som vi som rörelse faktiskt kan utnyttja till något riktigt gött – fast det är föremål för en annan tråd. I det fallet hade det blivit ett jävla liv… men Nya Partiet är inte Ung Vänster eller Vänsterpartiet.

   Vi är fan ”vågade och punkiga” dom kan och SKA göra sånt här!

   Jag tror inte heller att rörelsen är intresserade av den sortens medlemmar som tillexempel Ung Vänster är intresserade av. (Däremot skulle jag nog hävda att Uv är intresserade av den sortens medlemmar som vi är intresserade av).

   Vi är inte heller intresserade av rösthoreri eller något sånt. För de är en annan sorts organisation/avdelning av rörelsen. Jag är övertygad att den här aktionen och de texter som de har på sin sida lockar grovt mycket fler människor från den klass som är intressant än vad tex dessa saker gör:

   1. Bistånd till kvinnors kamp i typ.. Armenien!
   2. Vegancaféer.
   3. Tråkiga torgmöten en mulen söndag.
   4. Debattartikel om något som ligger långt från människors vardag.

   Däremot så MÅSTE Nya Partiet få publicitet och utnyttja det för att själva aktionen ska vara bra.

   Nu vart det fan mycket… men för att sammanfatta:

   – Att kritisera aktivisterna utifrån ett ”parlamentariskt perspektiv” är onödigt eftersom de inte är en parlamentarisk organisation och därmed behöver de inte bry sig om de faktorer som följer i spåren av en sådan organisation.
   – Klasskampen vinner på detta genom publicitet. De är ute efter en viss sorts personer.
   – Rörelsen vinner på det om vi kan utnyttja detta till att få en debattartikel publicerad i någon av de stora tidningarna där de tar upp klassperspektivet på ett väldigt enkelt plan och därmed når skikt av arbetarklassen som inte direkt blir särskilt tilltalade av de exempel som jag skrev ovan.

 4. Det som provocerar mig med aktionen mot Kissie är att personerna änvänder sig av ordet “hora”. Varför? Skulle inte “Borgarsvin” vara bättre? Bort med ALL form av sexism.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s