DEN BLOCKERADE SVENSKA ELITEN

När svenska samhället rasar samman omkring den självutnämnda svenska politik/media-eliten undrar man om det finns någon eftertanke. De verkar inte förstå varför både Europas och de Eurasiatiska ländernas folk vänder sig bort från dem i avsky och förakt. Den svenska “eliten” sitter i sina luftslott av finansbubblor med infrastruktur, skola, vård, omsorg, försvar, samhällsfunktioner och ungdomens framtid kraschande omkring sig. Det enda de har att komma med är mer åtstramning för att det skall finnas pengar att rädda banker och hot och terror mot alla länder i världen som inte vill fortsätta pumpa bankernas bubblor. Plundringen genom privatiseringar och delningar är på väg att köra fast i sitt växande träsk av kontrollsystem och byråkrati.

“Elitens” kollektiva psykologiska blockering är hysterisk. Ingenting får nämnas om att Sverige skulle kunna undvika dras ned i katastrofen av den hotande finanskollapsen och världskriget. Nya Partiet gjorde det sociala experimentet i EU-valkampanjen att förespråka det som majoriteten av världens befolkningar kämpar för; vad världsledare, regeringar, akademier, massorganisationer i Asien, Afrika och Sydamerika talar om; nämligen att skapa fred genom ekonomisk utveckling; att bygga världen med stora projekt och häva massarbetslösheten, krigspolitiken och hopplösheten. Reaktionen i Sverige, liksom i andra EU-länder, var hysterisk. Ingenting fick komma ut och störa de totalregisserade valkampanjerna. Inget alternativ fick finnas för folken att rösta på för att lägga om katastrofkursen. Sedan blev “eliten” förvånad över att folk proteströstade på enbenta monster.

Efter valet började man släppa fram världskrigsvarningarna, men inte från dem som varnar i Väst utan från Öst, från en i kretsen kring president Putin. Sergej Markov intervjuades i Moskva och fick halva förstasidan av Svenska Dagbladet att säga det han och massor av andra i hela världen, speciellt i Tredje världen, brukar säga om Brittiska imperiet, EU och USA: “Ert mål är att förstöra oss!” Finns det någon som börjar förstå att det är dags att göra något åt verkligheten, världskrigshotet, finanssystemets kollaps och “elitens” psykologiska blockeringar?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s