LÄGG NER CIRKUSEN! VI ÄR ALTERNATIVET!

Nya Partiet ställer upp i extravalet. För fram oss nu, så löser det alla Sveriges problem. 

Vi tror på att politik måste bedrivas på två fronter dels parlamentariskt och dels utomparlamentariskt. Den parlamentariska kraften är viktig för att kunna skapa ramar för hur samhället bör bedrivas.

Jag förstår dock att vissa kan se med oro på detta. De kanske fruktar att även vi nu kliver på liberaliseringståget. Men jag ger er mitt ord på att det aldrig kommer att ske. Valdeltagande kommer aldrig hos oss att bli ett självändamål. Vi kommer aldrig att låta vad vi ser som urvattnad parlamentarism ta överhanden. Partiets parlamentariska gren och är tänkt att endast utgöra en del av verksamheten som vi dessutom, när kapacitet finns, har för avsikt att bredda ytterligare.

Att vi har en parlamentarisk gren innebär inte någon kursändring överhuvudtaget.

Syftet med Nya Partiet är att vara ett verktyg för goda människor att kunna lösa Sveriges problem. Det vore en idé att ge oss utrymme i denna valrörelse att presentera vårt perspektiv, så att svenska folket vet vad alternativen inför valet är.

Ta frågan om höghastighetståg och bostadsbyggen som nu Anders “Science Fiction” Borg och Alliansen skröt om som sitt program “Sverigebygget”. Jämfört med Nya Partiets förslag är detta inte bara ett skämt, och för lite och för sent, utan ett rent sabotage mot existerande kompetenta idéer.

Vi har ett allvarligt internationellt läge, vilket torde vara bekant. Det kommer dock tyvärr bort i den allmänna debatten. Det viktigaste är att förstå att det finns en storkonflikt mellan en del viktiga länder i Asien å ena sidan och de forna imperial stormakterna i väst å den andra som kan utmynna i global asymmetrisk krigsföring, som i värsta fall i sin tur leder till förintelsekrig med kärnvapen.

Vi tycker att du inte längre skall tolerera argumentet som säger att Nya Partiet har bra idéer men bara de stora partierna kan bära dem, för att vi är ett för litet parti. De stora partiernas inkompetens är det stora problemet och det gör dem oerhört små. Men du kan göra Nya Partiet stort med din röst och ditt stöd. rätta!

Namnlös

I valet 2014 fick vi 32 röster, 22 mars tar vi revansch!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s