VÅRT PARTI

Nya partiet  bildades januari 2014.

Vi har en dröm om en politik som bryr sig om framtidens generationer på riktigt. Vi har tyvärr inte hittat något annat sådant parti i Sverige och det är därför Nya partiet behövs idag.

Vi som har skapat detta parti har höga kvalitetskrav på ingående aktiva medlemmar så att detta kan genomföras effektivt. På så vis kan partiet behålla en logisk linje i val efter val och styras långsiktigt av kunnig intern vetenskaplig diskurs. För att realisera vår dröm för framtidens generationer behöver vi fylla våra platser i riksdagen med bra folk. Människor med energi, mod, hjärta och hjärna sökes därför till partiets riksdagslista.

FLEST KVINNOR I PARTISTYRELSEN

Nya partiet valde idag en ny partistyrelse. De ordinarie ledamöterna i partistyrelsen består av 60% kvinnor och 40% män.

– Det är väldigt inspirerande med det ledarskap vi har i partiet och jag hoppas att jag kan bidra med min erfarenhet av att vinna val och av att leda och styra, även om det är på kommunal nivå.

Ansvaret för Nya partiets hemsida har lämnats över till Claes Lundmark.

Claes Lundmark är intelligent och behärskar trots sin relativt låga ålder många ämnesområden. Claes Lundmark har även driv och god organisationsförmåga, vilket är egenskaper som är absolut nödvändiga för den uppgift han nu kommer att ha. Jag är övertygad om att vi lämnar över nyhetsredaktionen i rätta händer och jag ser fram emot att se hur Claes Lundmark kommer att utveckla detta arbete ytterligare.

– Fokus den närmaste tiden kommer att ligga på att utveckla de skribenter vi har och att effektivisera vårt arbete. När nyhetsredaktionen rekryterat lite fler skribenter är det tänkt att vissa inom nyhetsredaktionen får specialisera sig på grävande journalistik. Vi måste därför sträva efter att nå ut till alltfler läsare utan att fuska genom populism. Vi kommer fortsätta att rapportera sanningsenligt om nyheter och med största sannolikhet dra allt fler läsare till Nya partiet. Förhoppningsvis slutar dessa läsare sedan att läsa papperstidningar, vilket skyndar på ”tidningsdöden”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s